Home / DOGAĐAJI / Na ovogodišnjem budvanskom karnevalu i predstavnici Leskovačke karnevalske grupe
hotel bell

Na ovogodišnjem budvanskom karnevalu i predstavnici Leskovačke karnevalske grupe

Turistička organizacija grada Leskovca učestvovala je proteklog vikenda na 19. Međunarodnom turističkom karnevalu u Budvi.

Sjajna atmosfera i odlična zabava obeležili su karneval koji se održao pod sloganom „Nek živi ljubav“. Ovaj događaj okupio je predstavnike Federacije evropskih karnevalskih gradova i 46 karnevalskih grupa među  kojima je i grupa „Karnevala Leskovac“ sa atraktivnom maskom KARIPSKI SAN čija je koreografija izazvala simpatije kod posetilaca budvanskog karnevala.

Veče pred glavno dešavanje, Leskovačka karnevalska grupa je imala zapažen nastup na tradicionalnom „ABRUMU“ – koji predstavlja pozivnicu za glavnu Međunarodnu karnevalsku povorku.

Uz muziku i ples, preko 1.000 učesnika pod maskama iz raznih krajeva Evrope, predvođeni Gradskom muzikom i mažoretkinjama, napravili su nezaboravnu feštu u Starom gradu.

Predstavnici TOL-a su napravili značajne kontakte i iskoristili priliku da upute pozive brojnim  inostranim karnevalskim grupama za učešće na 16. „Karnevalu Leskovac“ koji će se održati od 6. do 9. jula.

Check Also

Bokseri iz sedam zemalja na boks spektaklu 16. jula u Lebanu

Pod pokroviteljstvom Opštine Lebane, uz direktan tv prenos na tv B92 i ARENA, Profi camp …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.