Home / DRUŠTVO / Motel “Predejane“ ponovo nezaobilazna stanica na putu ka Grčkoj: Zbog povećanog obima posla, zaposleno još 30 ljudi
hotel bell

Motel “Predejane“ ponovo nezaobilazna stanica na putu ka Grčkoj: Zbog povećanog obima posla, zaposleno još 30 ljudi

Da Motel “Pobeda“ u Predejanu nema konkurenciju kad su u pitanju omiljena odmarališta putnika ka Severnoj Makedoniji i Grčkoj, pokazuje i pozitivna statistika u aktuelnoj predsezoni.

Srara vremena se vraćaju, konstatacija je zadovoljne direktorke Ivane Vučković, koja za Dnevnik juga kaže da su slike i brojke u maju i junu ove, vrlo slične onima iz “zlatne 2019.“ godine:

– Početak obećava, a ako je suditi po tome, imaćemo sjajnu sezonu. U prvoj kovid godini, putnika gotovo da i nije bilo, prošle se stanje popravilo, ova liči na one rekordne. Bez obzira na to što trasa Koridora 10 ne prolazi tik uz motel, ljudi vole da svrate ovde. Procena je da smo, zbog izmeštanja, izgubili samo 20-ak posto gostiju, ali ja verujem da će taj procenat sve više padati.

Iako je bilo rano pre podne, terasa motela je bila puna, a direktorka naglašava da se, tokom popodneva i večeri, ovde traži stolica više:

– Potpuno smo spremni za sezonu. Uposlili smo još 30 ljudi, jer želimo da održimo renome koji motel “Predejane“ uživa. On se, pre svega, bazira na brzoj i kvalitetnoj usluzi, već prepoznatljivoj odličnoj hrani i posebno, od ove godine na našim proizvodima sa oznakom “Čuvarkuća“. Naši gosti probaju, a potom požele i da ih kupe ovde u restoranu ili marketu uz motel. Mogu vam reći da smo iznenađeni jer su mnogi naš ajvar, papričice u ulju i kiseli kupus, poželeli da ponesu kao suvenir, jer je i ambalaža vrlo atraktivna.

Sezona tek počinje, a Ivana veruje da će za motel u Predejanu biti vrlo uspešna, jer ovaj objekat, tvrdi, nema konkurenciju.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.