Home / DRUŠTVO / Mladi Vučjanci nastavljaju da uređuju svoju varošicu
hotel bell

Mladi Vučjanci nastavljaju da uređuju svoju varošicu

Svesni da Vučje ima izuzetan turistički potencijal koji se mora iskoristiti ali i da zaslužuje bolji tretman, mladi u ovoj varošici zavrnuli su rukave i već tri meseca rade na njenom uređenju

Iako su brojne akcije, što ekološke što infasrukturne već završene, ovi mladi ljudi kažu da su tek na početku i da, od ambicioznih planova, neće odustati:

– Hoćemo bolje, uređenije i čistije mesto, najpre za sve nas, naše porodice, a onda i za naše prijateje i goste. Imamo izuzetan turistički potencijal, koji moramo da pokrenemo i značajne istorijske lokalitete, koje moramo da sačuvamo. Pri kraju smo rekonstrukcije košarkaškog terena,velikog projekta kakav decenijama ovde nije sproveden. Čistimo Vučje, brinemo o životnoj sredini, onoliko koliko nam vreme i obaveze dozvoljavaju, poručuju ovi mladi entuzijasti.

Dodaju da će, na taj način i sami postati bolji ljudi, potvrđujući svojim delima da se sve može, uz malo rada, najpre na sebi, a potom i u okruženju.

– Pred nama su novi projekti i , ne samo da nismo odustali, već smo zapravo tek počeli. Već važimo za brojnu, dobro organizovanu grupu, ali se nadamo da će nam se i ostali sugrađani pridružiti. Svojim primerom želimo da pokrenemo mlade, svoje vršnjake, a naša dobra namera se, izgleda, prepoznaje i vrednuje, jer nam je podršku ponudio veliki broj kompanija i pojedinaca. Idemo dalje, samo sa jednim ciljem, da sačuvamo naše Vučje.

Check Also

Izložba domaćeg ajvara, zimnice, meda, vina i rakije u ponedeljak u dvorištu Šop Đokićeve kuće

Turistička organizacija grada Leskovca učestvovala je na turističkom forumu, u organizacije Turističke organizacije Srbije, na …

Оставите одговор