hotel bell

Mladi sportista i ribolovac Rašit Jašarević Lola sahranjen na Svetoilijskom groblju – Tuga, muk i neverica na Hisaru

Foto: Privatna arhiva / telegraf.rs

U njegovom rodnom naselju na leskovačkom brdu Hisar vladao je celodnevni muk, neverica i tuga.

U toku dana, danas oko 14 sati,na leskovačkom Sv.Ilijskom groblju sahranjen je Rašit Jašarević (20) mladi sportista i ribolovac iz leskovačkog naselja “Sahat mala” kojeg je ubila struja visokog napona prilikom pecanja ribe u Južnoj Moravi – piše informativni portal Telegraf.

Podsećanja radi mladi Jašarević samo što je stigao sa završetka sezonskih radova u poljoprivredi u branju voća, krenuo je u prošlu subotu (2, septembra) sa svojim društvom u ribolov u ataru sela Manojlovce na levoj obali Južne Morave.

Teška nesreća desila se oko 22 sata najverovatnije zbog loše vremenske vidljivosti na terenu,a on u nameri da što bolje zabaci plovak udice najverovatnije zahvatio kabli obližnjeg dalekovoda što je bilo veoma kobno – podseća Telegraf.

On je sa teškim opekotinama iste večeri nakon ukazane prve pomoći u Leskovačkom bolničkom centru prebačen u niški Klinički centar, ali je na žalost tamo usled velikih opekotinapo celom telu preminuo. Danas je na sahrani ovog mirnog i vrednog mladića prisustvovalo više stotina ljudi, a u njegovom rodnom naselju na leskovačkom brdu Hisar vladao je celodnevni muk.

Izvor / Autor: Telegraf.rs, Tomislav Stevanović

Check Also

Leskovčanin tokom suđenja vređao sudiju, pa kažnjen pritvorom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. R. (1972) iz ovog grada grada, …

Оставите одговор