Miting SNS u Lipovici: Gradjani nam daju snagu da radimo još više i još bolje

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Sinoć je u Lipovici održan miting Srpske napredne stranke koje je prisustvovao veliki broj meštana ovog sela.

 

– Puno mi je srce kada vas vidim u ovolikom broju. Ovih dana gledali smo u Leskovcu skupove, Boris Tadić je posetio Leskovac i dočekalo ga je pedesetak osoba, čak ni 75 kandidata za odbornike ga nije dočekalo. Bili su i iz DSS-a i Dveri, došlo 30 osoba. Kada je Pajtić bio u Kulturnom centru od 100 mesta, balkon bio prazan a i u parteru bilo 20 slobodnih mesta. Pa vi uporedite ovu snagu, ove divne ljude, sve vas ovde … Hvala vam puno, vi ste naša motorna snaga i vi nam dajete energiju da nastavimo da radimo dalje – rekao je na početku svog obraćanja prvi čovek leskovačkih naprednjaka dr Goran Cvetanović.

– Puno smo toga uradili, ali kada vas vidim u ovolikom broju znajte da mi imamo obavezu da radimo još više i za Lipovicu i za sve gradjane Leskovca. Radjeno je za sva mesta, za sve delove teritorije Grada Leskovca, a zateki smo dug od 2 milijarde dinara. Nije bilo para ni za školske krede. Smanjili smo broj nezaposlenih za skoro 4.000, vratili dugove. Šta je sve moglo da bude uradjeno za tih dve milijarde dinara, mogli smo da napravimo još 10 ambulatni, 10 škola, 10 vrtića, još sportskih terena iako smo za godinu dana napravili čak 14 terena. Uradili bismo mnogo više da nismo zatekli dugove i uradićemo mnogo više u narednom peridou – istakao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na mitingu u Lipovici.

Okupljenima na velikom mitingu su se obratili i Zvonimir Mitić predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove, profesor Medecinskog fakulteta u Nišu prof. dr Miško Živić, republički poslanik SNS žarko Bogatinović i predsednik Mesnog odbora SNS Lipovica Branislav Stanković.

S. Stamenković

Check Also

SNS LESKOVAC: Nije bilo izborne krađe, u Drvodelji od 2008. godine redovno glasa oko 90% birača

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac oglasio se saopštenjem za javnost povodom više puta ponovljenih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *