Početna / DOGAĐAJI / Miroslav, Milica, Nemanja i Marko „razvalili“ kviz Stolice

Miroslav, Milica, Nemanja i Marko „razvalili“ kviz Stolice

Miroslav, Milica, Nemanja i Marko su Leskovčani koji su danas učestvovali u popularnom kvizu „Stolice“ koji se emituje na O2 televiziji. Takmičari su odgovarali na po 3 pitanja u 3 kategorije gde je u prvoj kategoriji moguće osvojiti hiljadu dinara za svako tačno odgovoreno pitanje, u drugoj kategoriji dve hiljade, dok je u trećoj kategoriji moguđe osvojiti po tri hiljade dinara.

Na pitanja poput simbola za bakar, padeža za dozivanja, glavni grad Portugalije, pitanja iz Grčke i Rimske mitologije kao i mnoga druga Leskovčani su uspešno odgovarali, a najbolji među njima je bio pravnik koji je uspeo da bez ijedne pomoći odgovori na devet pitanja i da time sebi obezbedi najvišu sumu novca. Motivi za učešće u ovom kvizu su različiti tako da će takmičari osvojeni novac potrošiti neko za kupovinu drva za ogrev, neko za putovanja.

Sledeći grad u kome gostuju „Stolice“ je Užice , a naši sugrađani i učesnici kviza će serijal u kome su gostovali moći da pogledaju već početkom marta.

Fotografije su autorsko delo i vlasništvo Dnevnika Juga. Svako korišćenje bez saglasnosti Dnevnika Juga podleže zakonskoj zaštiti.

Pogledaj takodje

Raspisan tender za drugu fazu radova na Osnovnoj školi „Josif Kostić“

Tender za drugu fazu radova na Osnovnoj školi „Josif Kostić“ raspisan je i objavljen juče. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *