Početna / DOGAĐAJI / Miroslav, Milica, Nemanja i Marko „razvalili“ kviz Stolice

Miroslav, Milica, Nemanja i Marko „razvalili“ kviz Stolice

Miroslav, Milica, Nemanja i Marko su Leskovčani koji su danas učestvovali u popularnom kvizu „Stolice“ koji se emituje na O2 televiziji. Takmičari su odgovarali na po 3 pitanja u 3 kategorije gde je u prvoj kategoriji moguće osvojiti hiljadu dinara za svako tačno odgovoreno pitanje, u drugoj kategoriji dve hiljade, dok je u trećoj kategoriji moguđe osvojiti po tri hiljade dinara.

Na pitanja poput simbola za bakar, padeža za dozivanja, glavni grad Portugalije, pitanja iz Grčke i Rimske mitologije kao i mnoga druga Leskovčani su uspešno odgovarali, a najbolji među njima je bio pravnik koji je uspeo da bez ijedne pomoći odgovori na devet pitanja i da time sebi obezbedi najvišu sumu novca. Motivi za učešće u ovom kvizu su različiti tako da će takmičari osvojeni novac potrošiti neko za kupovinu drva za ogrev, neko za putovanja.

Sledeći grad u kome gostuju „Stolice“ je Užice , a naši sugrađani i učesnici kviza će serijal u kome su gostovali moći da pogledaju već početkom marta.

Fotografije su autorsko delo i vlasništvo Dnevnika Juga. Svako korišćenje bez saglasnosti Dnevnika Juga podleže zakonskoj zaštiti.

Pogledaj takodje

Leskovac u ponedeljak proslavlja gradsku slavu Svetu Trojicu

Povodom gradske slave Svete Trojice u ponedeljak 08. juna 2020. godine održaće se sveta arhijerejska …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *