Home / DRUŠTVO / Miloš Cvetanović još pet godina na čelu Gradske uprave Leskovca
hotel bell

Miloš Cvetanović još pet godina na čelu Gradske uprave Leskovca

Dosadašnji načelnik Gradske uprave Grada Leskovca Miloš Cvetanović dobio je poverenje članova Gradskog veća da i u narednih 5 godina obavlja ovu dužnost.

Cvetanović je izraban jednoglasno, nakon sprovedenog javnog konkursa.

Konkursna komisija kojom je predsedavao gradski većnik Stefan Kitanović je konstatovala da se na konkurs prijavio jedan kandidat i da ispunjava uslove za rad na radnom mestu koje se popunjava.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je naglasio da je Miloš Cvetanović veliki borac, da za njega ne postoje nerešivi problemi, a da je borac potvrđuje i činjenica da pobedio malignu bolest i to bez dana odsustva sa posla zbog bolovanja.

– U ovih desetak godina koliko sarađujemo pokazali st eda imate energiju, znanje, sposobnost, da znate da radite skoro svake subote i nedelje, da se odazivate uvek na pozive i da ste veliki borac. I onog trenutka kada vas je napala maligna bolest vi ste je pobedili i tu ste pokazali jačinu i snagu. Smatram da ste zaslužili da nastavite da radite ovaj posao. Nikada od vas nisam čuo da je nešto nemoguće i da je teško. Ono što bih vama preporučio je u ponedeljak, i bez mogu prisustva, održite i sastanak sa direktorima javnih preduzeća, a da vam šefovi odeljenja jednom nedeljno dostavljaju izveštaje i da to na gradskom veću i na skupštini sumiramo i predstavimo građanima. Siguran sam i da deo upošljenika u radno vreme završava svoje privatne obaveze. Ja radim 15 sati dnevno i ponekad ne stižem sve da uradimo, a oni uz posao stignu da urade i privatne poslove, da rade poljoprivredu i ja sam siguran da u radno vreme rade svoje privatne poslove. Previše ste fleksibilni i morate da imate mesečne izveštaje da na osnovu rezultata rada cenite rad svojih saradnika – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanovi.

Novi – stari načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović je zahvalio gradonačelniku na lepim rećima i savetima, dodao da će se truditi da nastavi da radi još bolje i da je rad sa gradonačelnikom Cvetanovićem velika životna škola.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.