hotel bell

Miloš Cvetanović još pet godina na čelu Gradske uprave Leskovca

Dosadašnji načelnik Gradske uprave Grada Leskovca Miloš Cvetanović dobio je poverenje članova Gradskog veća da i u narednih 5 godina obavlja ovu dužnost.

Cvetanović je izraban jednoglasno, nakon sprovedenog javnog konkursa.

Konkursna komisija kojom je predsedavao gradski većnik Stefan Kitanović je konstatovala da se na konkurs prijavio jedan kandidat i da ispunjava uslove za rad na radnom mestu koje se popunjava.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je naglasio da je Miloš Cvetanović veliki borac, da za njega ne postoje nerešivi problemi, a da je borac potvrđuje i činjenica da pobedio malignu bolest i to bez dana odsustva sa posla zbog bolovanja.

– U ovih desetak godina koliko sarađujemo pokazali st eda imate energiju, znanje, sposobnost, da znate da radite skoro svake subote i nedelje, da se odazivate uvek na pozive i da ste veliki borac. I onog trenutka kada vas je napala maligna bolest vi ste je pobedili i tu ste pokazali jačinu i snagu. Smatram da ste zaslužili da nastavite da radite ovaj posao. Nikada od vas nisam čuo da je nešto nemoguće i da je teško. Ono što bih vama preporučio je u ponedeljak, i bez mogu prisustva, održite i sastanak sa direktorima javnih preduzeća, a da vam šefovi odeljenja jednom nedeljno dostavljaju izveštaje i da to na gradskom veću i na skupštini sumiramo i predstavimo građanima. Siguran sam i da deo upošljenika u radno vreme završava svoje privatne obaveze. Ja radim 15 sati dnevno i ponekad ne stižem sve da uradimo, a oni uz posao stignu da urade i privatne poslove, da rade poljoprivredu i ja sam siguran da u radno vreme rade svoje privatne poslove. Previše ste fleksibilni i morate da imate mesečne izveštaje da na osnovu rezultata rada cenite rad svojih saradnika – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanovi.

Novi – stari načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović je zahvalio gradonačelniku na lepim rećima i savetima, dodao da će se truditi da nastavi da radi još bolje i da je rad sa gradonačelnikom Cvetanovićem velika životna škola.

Check Also

Nova vodovodna mreža u ulici Milutina Smiljkovića i parterno uređene prilaza i prostora oko novog dečije igrališta

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović sa saradnicima obišao je danas radove koji se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *