Home / DOGAĐAJI / Lokalni izbori 3. aprila: Uskoro raspuštanje Skupštine, pa raspisivanje vanrednih parlamentarnih i predsedničkih izbora
hotel bell

Lokalni izbori 3. aprila: Uskoro raspuštanje Skupštine, pa raspisivanje vanrednih parlamentarnih i predsedničkih izbora

Predsednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić, raspisao je lokalne izbore za 3. april. Istog dana će biti održani i vanredni parlamentarni, ali i izbori za predsednika Srbije, čije proglašenje se očekuje početkom marta

Izbori za gradske i opštinske skupštine biće održane u Beogradu, Boru, Aranđelovcu, Smederevskoj Palanci, Lučanima, Medveđi, Knjaževcu, Bajinoj Bašti, Doljevcu, Kuli, Kladovu, Majdampeku i Sečnju.

Prema Dačićevim rečima, predsednik Aleksandar Vučić će danas raspustiti Skupštinu Srbije, kako bi, takođe za 3. april, bili raspisani i vanredni parlamentarni izbori. Početkom marta, 90 dana pre isteka mandata aktuelnog, biće raspisani i izbori za predsednika države.

Ivica Dačić je svima poželeo uspešnu kampanju, demokratsku i fer atmosferu na izborima, na kojima građani treba da se izjasne o budućnosti Srbije i poklone poverenje budućim nosiocima vlasti.

Check Also

Koliko je Leskovac prihodovao od Roštiljijade?

Ovogodišnji prihod sa turističko privredne manifestacije Roštiljijada iznosi 6 miliona 530 hiljada 304 dinara. Ovo …

Оставите одговор