Home / DRUŠTVO / LEUKOLAB: Nova laboratorija po meri pacijenata – sve analize na jednom mestu, tokom celog dana
hotel bell

LEUKOLAB: Nova laboratorija po meri pacijenata – sve analize na jednom mestu, tokom celog dana

U novotovorenoj laboratoriji za biohemiju, sa hematologijom i imunologijom- LeukoLab moguće je uraditi sve analize, a ono što je razlikuje od drugih jeste to što svoje usluge pruža tokom celog dana – od 7 do 19 sati.

Prvi utisak koji na vas ostavlja LeukoLab jeste da su prostorije besprekorno čiste i uredne, a to, obzirom da se radi o laboratoriji, uopšte nije zanemarljiv faktor. Jedna ustanova zdravstvenog tipa, reklo bi se, mora i treba da izgleda baš tako.

Drugi, ne manje važan segment jeste stručnost, profesionalnost i efikasnost u pružanju usluge. Mlada trudnica koju smo zatekli u laboratoriji, kaže da joj, iako živi u komšiluku, odgovara što brojne analize koje iziskuje njeno stanje, može da uradi tokom celog dana i da već ima potpuno poverenje u LeukoLab.

– Nisam morala ni da zakazujem, jer je laboratorija otvorena do 19 sati. Prvo me je “kupila“ ljubaznost zaposlenih, jer verujte, i u privatnim klinikama možete naići na nekorektne i neprofesionalne ljude. Ove prostorije su toliko čiste i uredne, da mi je i to ulilo dodatno poverenje. Rezultati su bili gotovi kad mi je rečeno, čak su me iz LeukoLab-a, telefonom obavestili da mogu da dođem po njih. Ukupan utisak mi je odličan, pa sam, za kratko vreme koliko radi, ovde radila nekoliko analiza, kaže 22-ogodišnja sugrađanka, uz molbu da ostane anonimna.

Ono što ovim lepo uređenim prostorom dominira jesu novi aparati, za čiju nabavku je, kažu u Leuko-Lab-u, izdvojeno 20-ak hiljada evra.

Oni omogućavaju da se precizno i efikasno urade biohemijske analize, ali i sve laboratorijske pretrage u oblasti hematologije, imunologije, intolerancije na hranu. Ovde je moguće uraditi i tumor markere, hormonske pretrage, genetske analize i ispitati koagulaciju.

Na poziv je moguće krv i mokraću za analizuje uzeti i na terenu, odnosno u stanu pacijenta, a fiksni – 016/310-26-18 i mobilni telefon 060/33-93-133, dostupni su tokom celog dana.

Laboratorija LeukoLab se nalazi u Svetoilijskoj ulici 84, preko puta skretanja za ATD. Radnim danima je otvorena od 7-19, a subotom od 7 do 15 sati.

Check Also

Ukusi juga Vlasotince – Ove godine preko 20 izlagača iz tri okruga predstavilo svoje proizvode

Festival hrane i pića “Ukusi juga” proteklog vikenda je održan po 4. put, u Spomen …

Оставите одговор