hotel bell

Leskovčanin obio tri kuće: Ukrao novac garderobu i ostale kućne predmete

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su Đ. R. (1979) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri teške krađe i krađu.

On je, kako se sumnja, koristeći odsustvo vlasnika, obio tri kuće na teritorijigrada i ukrao novac, garderobu i druge predmete.Takođe se sumnjiči da je iz portirnice jedne ustanove ukrao torbicu i odevne
predmete koje je tu našao.

Policija je deo ukradenih predmeta pronašla i vratila ih vlasnicima. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu, gde je saslušan u prisustvu branioca po službenoj dužnosti priznao je izvršenje krivičnog dela, nakon čega je protiv njega podnet optužni predlog. Nije bilo osnova za predlaganje pritvora, s obzirom na to da osumnjičeni ima uredno prijavljenu adresu, ne postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, niti okolnosti da će u ometati postupak uticanjem na svedoke, odnosno da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Za ovo krivično delo zakonom je propisana kazna zatvora u trajanju od jedne do osam godina.

Check Also

Ministarka nauke Jelena Begović posetila Leskovac – Do kraja 2024. biće završen Regionalni inovacioni centar

Leskovac, odnosno Centar za stručno usavšavanje u obrazovanju i naučni klub posetila je ministarka nauke, …

Оставите одговор