Početna / GRADOVI / Leskovac / Leskovačke odbojkašice se vratile okićene srebrom iz Slovenije

Leskovačke odbojkašice se vratile okićene srebrom iz Slovenije

Na 8. Međunarodnom odbojkaškom turniru Ljubljana Open 2019. koji je održan od 4.1 – 6.1.2019.godine,u Ljubljani,odbojkašice Dubočice osvojile su drugo mesto u kategoriji kadetkinja i četvrto u kategoriji pionirki. Učešće na ovom takmičenju uzelo je sedam zemalja i preko 65 ekipa, te su se tako odmeravale odbojkaške snage i umeće između Srbije, Italije, Crne Gore, Makedonije, Bosne I Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

Turnir se odigravao u 5 dvorana na 10 odbojkaških terena u četiri starosne kategorije. I pored fenomenalne igre ekipa kadetkinja OK Dubočica i finalu je ostala poražena od domaće ekipe „Olimp“ Ljubljana, rezultatom 0:2. Ekipa pionirki zauzela je četvrto mesto. I jedna i druga ekipa pokazale su ogromnu borbu i želju , da se savladaju protivnice starije po dve i više godina. Od individualnih nagrada za najboljeg napadača nagrađena je Vanja Ivanović, a za najboljeg dizača Jovana Stojanović.

Inače ovo je šesta godina kako OK Dubočica učestvuje na ovom međunarodnom turniru i svake godine se kući za Božić vrate okićene medaljama.

Pogledaj takodje

Meka ružica krasi bašte na jugu Srbije, a ima i lekovita svojstva

Alcea rosea, kineska ruža, havajska ruža, na jugu Srbije odomaćena kao ‘’meka ružica’’, cvet je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *