Početna / EKONOMIJA / LESKOVAC DOBIO PRVOG REALTORA: Veliko priznanje za Veljka Nikolića i Agenciju za nekretnine „Pegaz“

LESKOVAC DOBIO PRVOG REALTORA: Veliko priznanje za Veljka Nikolića i Agenciju za nekretnine „Pegaz“

Agencija za nekretnine „Pegaz“ prva je agencija iz Leskovca koja je stekla prestižno zvanje realtora, čime je postala deo najelitnije grupacije za promet nekretnina u svetu – Nacionalne asocijacije realtora.

Ovo zvanje je za agencije dokaz najvišeg stepena profesionalnosti u radu, a za klijente znači sigurnost  i zaštitu njihovih interesa pri trgovini nekretninama.

Da bi jedan agent za nekretnine stekao zvanje realtora, neophodno je pohađanje višemesečnog ciklusa specijalizovanih obuka i kurseva. Nakon ovih obuka i kurseva agencije su u mogućnosti da idu u korak sa promenama na tržištu, novim tehnikama i tehnologijama, kao i da pruže klijentu najviši nivo usluge.

Ono što je najvažnije je da opasnost za kupce ili zakupce da će biti prevareni ili oštećeni, praktično, ne postoji.

-Realtori se obavezuju na poštovanje Kodeksa poslovne etike, kojim su jasno definisana pravila ponašanja na tržištu na kome svi učesnici stiču zaštitu svojih interesa. Mi smo zahvaljući obukama koje smo prošli i stečenom zvanju, prva agencija iz Leskovca koja je postala deo velike porodice na tržištu nekretnina koje broji oko 1,3 miliona članova u svetu. Realtor je sinonim za visoko pozicioniranog profesionalca i što je najvažnije, profesionalca u kojeg tržište ima poverenje. Agencija Pegaz godinama unazad radi na unapređenju kvaliteta svog poslovanja i zadovoljenju potreba naših klijenata po najvišim svetskim standardima, a ovaj sertifikat je dokaz da uspevamo u tome – rekao je Veljko Nikolić, direktor agencije Pegaz.

Zvanje realtora ne znači samo viši stepen profesionalnosti i sigurnosti, već otvara i mogućnost novih tržišta kako za agencije, tako i za klijente.

-Mi smo sada u prilici da našim klijentima ponudimo saradnju sa realtorima u Grčkoj, Bugarskoj i mnogim drugim zemljama. Na taj način, značajno im olakšavamo put do nekretnine u inostranstvu, pod punom pravnom zaštitom – dodaje direktor Nikolić.

Sertifikat je agenciji „Pegaz“ uručen na međunarodnoj konferenciji učesnika u prometu nekretninama pod nazivom „Nauči da uspeš“, održanoj od 16. do 17. aprila u Beogradu. Reč je o najvećem godišnjem okupljanju posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti i drugih profesionalaca iz ove oblasti u Jugoistočnoj Evropi. Skupu su prisustvovali visoki zvaničnici Vlade Republike Srbije, a sertifikate agentima dodelio je Džon Smabi, predsednik Nacionalne asocijacije realtora iz Sjedinjenih Američki Država.

Pogledaj takodje

KRAJ RASPUSTA: Školska godina počinje u ponedeljak 24. februara

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije donelo je odluku o tome da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *