hotel bell

Lekovački predškolci obeležili Dečju nedelju

Leskovački predškolci iz vrtića “Naše dete”, “Agnes”,”Vil”, “Zvezdice” i “Plavi čuperak” obeležili su danas Dečju nedelju posetom zgrade opštine Leskovac.

Ovogodišnja dečja nedelja održva se pod sloganom „Veliko srce dece Srbije“, a mališani su danas imali priliku da pitaju sve što ih zanima i da obiđu zgradu u kojoj se donose najvažnije odluke.

“Mi verujemo da su deci potrebna ljubav, sreća, pažnja, dobri vrtići, škole, igrališta, parkovi, na čemu mi predano radimo. Vaši roditelji se trude da vam omoguće što lepši i bezbrižniji život, vaši vaspitači vam svakodnevno pružaju neophodna znanja i veštine, kojima ćete kasnije osvajati svet. Sledeće godine zakoračaćete u novi svet, svet škole i vaš zadatak je da budete dobri đaci, ali pre svega dobri i srećni ljudi. Samo tako ćete nas sve učiniti ponosnim- kazala je zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević.

Dečica su se danas našla i u ulozi odbornika, pa su tako zajedno izglasali da se u budućem školovanju manje radi matematika a više fizičko. Kroz obilazak objekata opštine i radnog prostora zaposlenih mališani su imali priliku da se upoznaju sa sa poslom koji se tu obavlja. Kako je ove godine gradonačelnik Leskovca, opravdano bio odsutan , tradicionalni poklon koji mališani svake godine pripreme za njega primila je zamenica gradonačelnika.

Check Also

Cvetanović u poseti gazdinstvu Đorđević: Ako svi poljoprivrednici prestanu da rade, nećemo imati šta da jedemo – poručio mladi poljoprivrednik

Predsednik Privremenog organa grada Leskovca Goran Cvetanović, posetio je danas poljoprivredno gazdinstvo Stevana Đorđevića iz …

Оставите одговор