hotel bell

Lebane-mala sredina, sa velikim sportskim potencijalom, ocenili predstavnici Sportskog saveza Srbije

Predsednik Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković sa saradnicima, juče je posetio Lebane, kako bi sa lokalnim rukovodstvom dogovorio buduće aktivnosti na promociji i popularizaciji sporta u ovoj opštini

Poseta zvaničnika Sportskog saveza, usledila je samo dan nakon završetka Internacionalnog profi boks turnira, za čiju organizaciju je Goran Marinković, imao samo reči hvale.

– Takve manifestacije, odlična su prilika za promociju i popularizaciju sporta u malim sredinama. Zatekao sam ovde jednu mladu i ambicioznu ekipu, na čelu sa predsednikom i ljudima okupljenim oko sporta i ne krijem zadovoljstvo zbog toga. Ovaj tim će, uz našu pomoć, sport u Lebanu dovesti do zavidnog nivoa, obećao je predsednik Nacionalnog sportskog saveza, Goran Marinković.

Predsednik opštine Lebane, Ivan Mladenović, iskoristio je priliku da se gostima zahvali na dosadašnjoj saradnji i izrazio uverenje da će ona, u narednom periodu, biti još kvalitetanija:

– Danas smo razgovarali i o uspesima naših sportista, o želji da ih zadržimo u Lebanu, kao i o sitnim problemima, koje , uz stručnu pomoć Sportskog saveza, možemo da rešimo.

U znak zahvalnosti, predsednik opštine je Goranu Marinkoviću, uručio pehar i medalju, za doprinos razvoju sporta u Lebanu.

Check Also

Leskovac bogatiji za dve devojčice i dva dečaka

U prethodna 24 časa u porodilištu Opšte bolnice Leskovac rođene su četiri bebe. Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *