Home / HRONIKA / Krivične prijave protiv petorice osumnjičenih za kradju i pokušaj teške kradje
hotel bell

Krivične prijave protiv petorice osumnjičenih za kradju i pokušaj teške kradje

Policija uprava u Nišu saopština je da su podnete krivične prijave protiv petorice osumnjičenih za krivična dela kradje i kradje u pokušaju.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su podneli krivične prijave u redovnom postupku, protiv dvojice muškaraca iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u pokušaju i jednog Nišlije zbog postojanja osnovane sumnja da je izvršio krivično delo krađa u pokušaju.

Efikasnim radom policije, dvojica osumnjičenih su 02.aprila 2016.godine, oko 20.20 časova, zatečeni u dvorištu JKP „Medijana“, dok su pakovali otpadni aluminijum. Policija je brzom intervencijom sprečila osumnjičene da odnesu ukradene predmete.

Takođe, policija je 03.aprila 2016.godine, u ranim jutarnjim časovima, uhvatila četrdestčetvorogodišnjeg muškarca iz Niša, za koga se sumnja da je otvorio haubu vozila i pokušao da ukrade akumulator.

Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave, u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Check Also

EPILOG: M.A. iz Čekmina sklopio sporazum o priznanju krivičnog dela sa tužilaštvom za dva krivična dela nanošenja lake telesne povrede

Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu je dana 29.06.2022. godine priveden uhapšeni osumnjičeni M. A. (1987) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.