Konstitutivna sednica Skupštine grada Leskovca počela raspravom o Poslovniku, u radu ne učestvuju odbornici “Za Leskovac zajedno”

U Leskovcu je raspravom o Poslovniku počela Konstitutivna sednica Skupštine grada Leskovca u novom sazivu.

Sednicom kao najstariji odbornik predsedava Živojin Stefanović, odbornik Socijalističke partije Srbije.

U radu sednice ne učestvuju odbornici grupe građana Za Leskovac zajedno koji su juče saopštili da zbog, kako tvrde “izborne krađe” neće prisustvovati današnjokj sednici.

Sednica je počela raspravom o Poslovniku. Saša Stojanović iz Demokratske stranke ponovio je tvrdnje da sednica nije zakazana u skladu sa Poslovnikom i da je za zakazivanje bio zadužen nekadašnji predsednik Aleksandar Đurović,

Predsednik Privremenog organa dr Goran Cvetanović je objasnio da je Privremeni organ preuzeo sve nadležnosti Skupštine grada Leskovca i da je on kao predsednik PO zakazao sednicu u skladu sa Zakonom. Sekretar Privremenog organa Zoran Vukašinović takođe je u diskusiji istakao da je sednica sazvana u skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi i naglasio da je odlukom o raspuštanju prestao mandat i funkcije svih odbornika iz prethodnog saziva Skupštine grada Leskovca.

Check Also

U utorak bez struje jedno naselje i tri ulice u Leskovcu i jedno selo

Elektrodistribucija Leskovac najavila je nastavak radova na elektro mreži i nova privremena isključenja potrošača. “Ogranak …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *