Početna / KULTURA / Koncert grupe „EYOT“ 31. oktobra u Medveđi
Dionis Restoran

Koncert grupe „EYOT“ 31. oktobra u Medveđi

U četvrtak 31.10.2019 od 19:00 u sali Kulturnog centra opštine Medveđa održaće se koncert grupe „EYOT“, koji se organizuje kroz projekat “Umetnička muzika na jugu-Medveđa 201—druga sezona”. Projekat se finansira od strane Ministarstva kulture i informisanja.

Izvan žanrovskih ograničenja, niški sastav „EYOT“ donosi električni zvuk između roka i džeza, panka i ambijentalne muzike, impresionizma i romantizma, uvezujući različite stilove u jake i kompaktne kompozicije.

Nastupali su u više od 20 zemalja širom sveta: sjajno prihvaćeni od publike i muzičke kritike, stekli su reputaciju jednog od najzanimljivijih evropskih instrumentalnih bendova u poslednjoj deceniji.

Na vrhu Suve planine, lepotici juga Srbije, održali su nesvakidašnji „Koncert za priroduˮ o čemu je pisala Nacionalna geografija.

Njihovi nastupi ispunjeni su energijom i emocijama koje slušaoca vode duboko u njihov unutrašnji svet. Ulaz je slobodan.

Pogledaj takodje

Sutra proslavljamo Spasovdan – Saznajte koji su običaji na sutrašnji dan!

Srpska pravoslavna crkva sutra, 28.maja, obeležava praznik posvećen Vaznesenju Gospodnjem, u narodu poznat kao Spasovdan. Spasovdan …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *