Kompanija “Mozzart” donirala komplet dresova Fudbalskom klubu Žitorađa

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Mnogi klubovi početak prolećne sezone dočekaće sa novom opremom koju im je darovala kompanija Mozzart. U okviru akcije “Novi dresovi za nove šampione” regionalni lider u priređivanju igara na sreću četiri godine pomaže manjim klubovima iz nižih liga da dođu do boljih uslova za rad. Ovoga puta dresovi sa znakom “M” obradovali su fudbalere iz FK Žitorađe koji se takmiče u zoni Jug.

  • Naš klub postoji više od šezdeset godina i igra značajnu ulogu u sportskom životu samog mesta. Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart što nam je poklonila dve garniture dresova i tako nam dala dodatnu motivaciju pred početak sezone -kaže Milan Marjanović, predsednik FK Žitorađa.

On dodaje da je trenutno u izgradnji i novi stadion u ovom mestu kojem se svi jako raduju.

Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću već je donirao opremu dva kluba iz ove lige – FK Sloga iz Leskovca i FK Kosanica iz Kuršumlije. Za fudbalere Sloge dresovi su bili talični te se trenutno nalaze na prvom mestu u zoni Jug. Motivaciju od kompanije Mozzart u vidu sportske opreme za četiri godine dobilo je više od 5.000 sportista iz Srbije, regiona i dijaspore, a samo je u 2020. godini donirano više od 40 klubova.

(PROMO)

Check Also

Leskovčanin Mihajlo Mladenović jedan od najboljih mladih mačevalaca u Srbiji

Mihajlo Mladenović, mladi Leskovčanin, već deset godina se posvećuje mačevanju, a njegova strast prema ovom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *