Home / DRUŠTVO / Komora uvodi savetodavnu uslugu za početnike u biznisu i poziva iskusne kompanije u partnerstvo
hotel bell

Komora uvodi savetodavnu uslugu za početnike u biznisu i poziva iskusne kompanije u partnerstvo

Privredna komora Srbije pokreće savetodavnu uslugu namenjenu početnicima u poslovanju. Program promocije preduzetništva i samozapošljavanja sprovode Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, u saradnji sa Fondom za razvoj i Ministarstvom privrede, uz stručnu podršku Nemačke razvojne banke.

Cilj ovog programa podrške, u kojem kao partnerske banke učestvuju Raiffeisen Banka, UniCredit Banka i Banka Poštanska štedionica, jeste da doprinese stvaranju stimulativnog ambijenta za početnike u poslovanju, unapređenju uslova poslovanja u sektoru MMSP i preduzetništva i otvaranju novih malih i srednjih preduzeća i preduzetničkih radnji, u skladu sa strategijom Vlade Republike Srbije.

Komora poziva sve zainteresovane društveno odgovorne kompanije, koje žele da daju svoj doprinos i uključivanjem u program mentoringa, kao dela kontinuirane podrške početnicima u poslovanju, postanu zvaničan partner Programa.

Zvanični partneri će u okviru Programa imati prilike da početnicima u poslovanju omoguće razmenu iskustava i sticanje praktičnog znanja iz delatnosti koju obavljaju u vidu organizovane posete, sastanka ili mentorskog razgovora, a u skladu sa dogovorom obe strane.

Sve zainteresovane kompanije mogu se prijaviti putem onlajn Info Forme, zvanične prijave za učešće, a u skladu sa kojom će dalje biti kontaktirane povodom realizacije mentorskih aktivnosti.

Check Also

Burna noć: U Vlasotincu kolima udario pešaka, karamboli i lančani udesi na auto putu

Noć za nama donela je nekoliko uznemirujućih događaja i saobraćajnih nezgoda u kojima je bilo …

Оставите одговор