Home / DOGAĐAJI / Kiki Lesandrić i piloti – Omiljeni bend svih generacija za kraj ovogodišnje Roštiljijade
hotel bell

Kiki Lesandrić i piloti – Omiljeni bend svih generacija za kraj ovogodišnje Roštiljijade

Večeras je u okviru 32. Roštiljijade svoj nastup na poslednjoj šestoj večeri imao Kiki Lesandrić i piloti.

Posetioci manifestacije su imali priliku da uživaju u izvedbi ove rok grupe čiji su hitovi neprolazni i u kojima uživaju sve generacije.

Iako je pred kraj koncerta nestala struja, ljubitelji ovog sastava su nastavili da pevaju, a kako struje nije bilo ni pola sata nakon prekida, Zoran Kiki Lesandrić je iskoristio ovu priliku da proćaska sa publikom, da da koji autogram i da se naravno uradi neki selfi.

Pre početka nastupa, u Svečanoj sali grada Kikija i pilote je ugostio gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

„Ovogodišnja Roštiljijada je ispunila očekivanja, posetioci su zadovoljni organizacijom, kao i kulturno zabavnim programom. Svi koncerti su beležili veliku posećenost, a za večeras smo ostavili jedan od omiljenih bendova svih generacija koji imaju mnogobrojne hitove uz koje ćemo večeras svi uživati. Nastup Kikija i pilota predstavlja krunu ovogodišnje Roštiljijade – rekao je gradonačelnik Cvetanović.

„Mi smo ovde kao domaći, jer godinamo dolazimo u vaš grad. Ono što mogu da primetim je da se on dosta razvio i posato pravi evropski. Mnogo mojih prijatelja, iz Beograda , Niša, pa čak i iz Sombora je posetilo ovgodišnju manifestaciju, a mi volimo leskovčane i atmosferu koju uvek ovde dočekamo – kazao je Zoran Kiki Lesandrić.

Check Also

Proslavljamo jesenji Krstovdan: Danas se ostvaruju sve želje

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici proslavljaju danas 27. septembra jesenji Krstovdan, dan kada je …

Оставите одговор