Home / DRUŠTVO / Kadeti “Dubočice“ sutra putuju na državno prvenstvo: Žreb nije bio naklonjen Leskovčanima
hotel bell

Kadeti “Dubočice“ sutra putuju na državno prvenstvo: Žreb nije bio naklonjen Leskovčanima

“Mladi vukovi“ , odnosno igrači rođeni 2007. godine i kasnije, izborili su nastup na Kadetskom državnom šampionatu, koji se, tokom predstojećeg vikenda, održava u InđijiUčestvuje 12, a kadeti “Dubočice“ ponovo su, nakon odlične sezone izborili mesto na Prvenstvu države:

– To je veliki uspeh, a činjenica da su se na nacionalnom šampionatu našli i prošle godine, jasno govori o kvalitetu koji ova generacija, pod vođstvom trenera Bratislava Mikića, poseduje. Nažalost, žreb nam nije bio naklonjen, pa će se naši momci u okviru grupe “B“, nadmetati sa “Partizanom“ i “Metaloplastikom“. Sistem takmičenja je takav, da se samo pobednici grupa plasiraju dalje, a drugi i treći u razigravanju “love“ pozicije od 5.-8.-og, odnosno od 9. do 12. mesta, kaže direktor kluba, Aleksandar Marinković.

Prvog dana takmičenja (20.05), “Dubočica“ se sastaje sa “Metaloplastikom“ (15.30), a drugog (21.o5.) sa “Partizanom“ u 9.00 sati.

Osim za tri prvoplasirane ekipe, na Državnom prvenstvu, nagrade su predviđene za “idealnu postavu“ i najkorisnijeg igrača.

Check Also

Vodič: Kako izbeći neželjene troškove prilikom korišćenja rominga

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sastavilo je vodič za građane Republike Srbije, kako bi izbegli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.