Home / DRUŠTVO / JOSIF JE IZLEČEN!
hotel bell

JOSIF JE IZLEČEN!

Dvadesetčetvorogodišnji Leskovčanin Josif Stamenković, uspešno je operisan u Nemačkoj, čime je najteže poglavlje u njegovom životu završeno, objavljuje Fondacija “Pokreni život“ , korišteći priliku da zahvali svim sugrađanima, drugim ljudima dobre volje, firmama i medijima, koji su, svako na svoj način, doprineli prikupljanju novca za Josifovo lečenje.

Josifu je ugrađena valvula, koja reguliše njegovu srčanu manu “Tetralogija falot“. Operacija je koštala 35.400 evra, a novac je obezbeđen u nekoliko humanitarnih akcija.

Josif Stamenković nijednog trenutka nije odustao i postao pravi primer kako treba verovati i nadati se, čak i kad izlaza nema.

Fondacija “Pokreni život“, uz zahvalnost svima koji su se priključili borbi za Josifov život, podseća da ima još uvek mnogo onih kojima je pomoć neophodna. Jedna poruka sa tekstom “1“, na 3800, korak je bliže ka njihovom izlečenju .

Check Also

Godišnji odmor će vam prijati, samo ako, dok traje, ne brinete o tome šta je bilo i šta će biti: Evo još nekoliko korisnih saveta stručnjaka

Pokušajte da zamislite da se nalazite u balonu i da odozgo gledate sebe i svoje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.