hotel bell

Jedinstvena Srbija traži od SPS-a da se izjasni o ponudi za stvaranje postizborne koalicije

Gradski odbor Jedinstvene Srbije uputio je danas javni poziv čelnicima SPS-a da objasne da li su prihvatanjem koalicije sa SNS odbili koaliciju sa JS.

“S obzirom da je nedavno rukovodstvo Socijalističke partije u Leskovcu, jasno i nedvosmisleno još pre održavanja izbora, već dogovorilo postizbornu koaliciju i podelilo funkcije sa SNS-om, GrO Jedinstvene Srbije postavlja pitanje da li je ponuda oko prirodne postizborne koalicije između Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, odbijena” – navodi se u saopštenju Jedinstvene Srbije.

“GrO Jedinstvene Srbije ovim putem poziva rukovodstvo GrO Socijalističke partije, da preispita svoju odluku jer je smatra suviše ishitrenom, a svojim istupanjem u javnosti i podrškom SNS-u u Leskovcu narušava višegodišnju, gotovo tradicionalnu saradnju između Socijalističke partije i Jedinstvene Srbije. Evidentno je da je javnost Leskovca iznenađena, a samim tim i potencijalno biračko telo, koje koaliciju Socijalističke partije i Jedinstvene Srbije u Leskovcu, posmatra kao prirodni sled sa republičkog nivoa. Jedinstvena Srbija na lokalnim izborima istupa samostalno, jer je svesna svojih potencijala, ali nije razumela ovakav potez SPS-a. Da li je to potez nesigurnosti ili odbijanje bilo kakve saradnje sa Jedinstvenom Srbijom nakon izbora?” – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Leskovcu.

S. Stamenković

Check Also

Uprava carina prodaje 9 automobila, 3 motocikla i prikolicu – detalji o licitaciji

Na sajtu Uprave carina počelo je prijavljivanje zainteresovanih za javnu prodaju trajno oduzetih vozila koju …

Оставите одговор