hotel bell

Izložba suvenira i turističkih publikacija Leskovac 2022. u sredu u Narodnom pozorištu

Turistička organizacija grada Leskovca organizuje jubilarnu, 15. Izložbu suvenira i turističkih publikacija LESKOVAC 2022.

Pod pokroviteljstvom grada Leskovca, Izložba će se održati u sredu, 09. novembra 2022. godine u holu Narodnog pozorišta.

Pored promotivnog, Izložba je i takmičarskog karaktera, a nagrade će se dodeljivati u jedanaest kategorija i odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju.

Kategorije za dodelu nagrada su: jednolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 stranica, višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica, video publikacija (turistička reportaža, turistički promotivni film i promo spot), suvenir, upotrebni predmet, turistički plakat, najoriginalniji eksponat, turistička fotografija (kolekcijafotografija i pojedinačna fotografija), turistička mapa i turistička razglednica, dok su kriterijumi za ocenjivanje: autentičnost – u kojoj meri suvenir (promotivni materijal) oslikava osobenosti kraja iz kog potiče, likovnost, originalnost, kvalitet izrade, inovativnost, upotrebna vrednost i  opšti utisak.

Za sve učesnike manifestacije će u četvrtak, 10. novembra biti organizovan obilazak kanjona reke Vučjanke i muzeja tekstilne industrije u Strojkovcu.

Na predstojećoj Izložbi očekivanja organizatora su da pored Turističke organizacije grada Leskovca, turističku ponudu svojih opština i regiona predstavi preko trideset izlagača iz svih krajeva naše Republike.

Svečano otvaranje izložbe zakazano je za 13 časova.

Check Also

Na sednici Štaba za vanredne situacije usvojen plan rada za narednu godinu

Grad Leskovac je spreman za zimske uslove, jer je izabrano preduzeće zaduženo za zimsko održavanje …

Оставите одговор