Početna / POLITIKA / IZBORI 2017 Aleksandar Popović: U vreme Vlade Vojislava Koštunice BDP je porastao 34,6%

IZBORI 2017 Aleksandar Popović: U vreme Vlade Vojislava Koštunice BDP je porastao 34,6%

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije dr Aleksandar Popović održao je konferenciju za medije u prostorijama Gradskog odbora ove stranke u Leskovcu.

 

– Pre devet godina počeo je sunovrat Srbije kada je Srbija prestala da sluša samu sebe i poečla da sluša Brisel. Od tada, od 2008. godine od pada Vlade Vojislava Koštunice koja je pala zbog potpisivanja Sporzuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom. U psolednjih pet godina rast bruto društvenog proizvoda u Srbiji je bio 3,2 posto. Rast BDP u Makedoniji je bio 13 posto u tih pet godina. Rast bruto društvenog proizvoda Srbije u vreme vlasti Vojislava Koštunice i Demokratske stranke Srbije je bio 34,6 posto i to je bio ozbiljan rast. Ovom sadašnjom politikom u kojoj je normalno da menjamo krivični zakonik zato što to traži EU, u kojoj potpredsednica Vlade kaže da će se gradi auto put od Niša ka Draču zato što je to naložila Angela Merkel. Tu sreće nema. Pobegao je Island i odbio da uđe u Evropsku uniju, pobegla je Britanija, Mađarska ne sprovodi politiku EU i svaki bi srpski domaćin rekao jednu prost a to je da ja vodim svoju kuću. Srbija na ovim izborima daje odgovor na ptanje da li daje da o budućnosti naše dece odlučuju komesari u Briselu ili želimo da budemo suverena i politički odgovorna država. Posle 9 godina propalih priča i izgubljenih nadanja, vreme je da se vratimo na put kojim je Srbija išla od 2004. do 2008. godina – rekao je u Leskovcu predsednički kandidat DSS dr Aleksandar Popović.

Kompletan tok konferencije za medije predsedničkog kandidata DSS Aleksandra Popovića mogli da pratite UŽIVO n Facebook stranici Dnevnika Juga, a snimak je deo ovog izveštaja.

S. Stamenković

[iframe src=“http://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdnevnikjuga.dnevnilist%2Fvideos%2F614104068785200%2F&show_text=0&width=560″ width=“560″ height=“315″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowTransparency=“true“ allowFullScreen=“true“ ]

Pogledaj takodje

IZBORI U LESKOVCU Niko ne sme na crtu koaliciji „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“

Ako se po jutru dan poznaje,dileme oko pobednika izbora za Savete mesnih zajednica već sada …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *