IZAZOV: Kad mogu ”stojadin” do Turske i ”fića” do Halkidikija, što ne bi mogao TRAKTOR do Jadrana

Na put dug 280 kilometara, jedan Hrvat otisnuo se starim traktorom ”IMT 558 Delux”, i do Novigrada na Jadranskom moru stigao za 13 sati.

Lebančanin koji je svojom ”zastavom 101”, bez problema prelazio stotine kilometara do Grčke i Turske, kao da je, objavljivanjem svoje priče na društvenim mrežama, bacio rukavicu ili kako se modernim rečnikom kaže, postavio izazov celom Balkanu.

Posle njega, na fejsbuku su se pojavile slike Nišlije, koji se na put do Halkidikija uputio ”fićom”, Vrščanina na biciklu, ispred čuvenog letovališta.

Čini se ipak da je jedan Hrvat iz sela pored Siska, na najneobičniji način odgovorio na izazov. On je do Jadranskog mora, tačnije Novigrada, stigao traktorom, ”starim IMT-om”, kako je napisao, a čitav put je snimao i objavio na youtub-u.

Sve je prošlo bez većih problema, osim malog gubitka vode iz lošeg hladnjaka, koji je skoro nov, ali lošeg kvaliteta. U Vojniću sam stao da natočim gorivo i nastavio putovanje preko Slunja prema moru”, napisao je u prilogu snimka.

Tokom 280 kilometara puta, koji je prešao za 13 sati, potrošio je 60 litara nafte.

Svaka čast, lepo je videti ovako sredjen traktor IMT 558, pozdrav i neka te sreća prati“, samo je jedan je od komentara podrške.

Check Also

U petak i subotu isplata redovne i privremene novčane naknade za maj

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Banke Poštanska štedionica isplatiti redovnu i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *