понедељак , децембар 10 2018
Početna / DRUŠTVO / IZ „BELL“ KUHINJE Predlog za prazničnu trpezu

IZ „BELL“ KUHINJE Predlog za prazničnu trpezu

Iz restorana „Bell“ stiže predlog kako da  napravite ukusan pileći ražnić.

Pred vama je recept za ukusno pileće belo meso koje se sprema brzo i veoma jednostavno.

Za pripremu ovog obroka odnosno jedne porcije potrebno je:

  • 100 gr pilećeg belog mesa
  • 100 gr slanina
  • 100 gr kačkavalja
  • začini,senf
  • štapići za ražnjić

Način pripreme:

  • Slaninu isečite na režnjeve  i u istoj dužini isečite i belo meso. Na svaku krišku slanine, staviti parče belog mesa, namažite senfom, pospite sa malo začina i narendajte kačkavalj pa urolujte i nanižite na štapić.
  • Tako rolovati dok se ne utroši sva slanina i belo meso. Pečite na roštilju.
  • Uz ovako pripremljene ražnjiće možete dodati pomfrit, grilovane tikvice ili povrće po izboru.

Restoran Bell se nalazi u centru Leskovcu, u ulici Učitelja Josifa br. 19 preko puta Gradske crkve.

I. Dendić/ S. Zdravković

Pogledaj takodje

REALIZOVAN PROJEKAT EU Nova moderna sportska oprema za sve Leskovčane

U popularnom „Plavom paviljonu“ u centru Leskovca danas su predstavljeni i neki od rezultata projekata …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *