IZ “BELL” KUHINJE Predlog za prazničnu trpezu

Iz restorana “Bell” stiže predlog kako da  napravite ukusan pileći ražnić.

Pred vama je recept za ukusno pileće belo meso koje se sprema brzo i veoma jednostavno.

Za pripremu ovog obroka odnosno jedne porcije potrebno je:

  • 100 gr pilećeg belog mesa
  • 100 gr slanina
  • 100 gr kačkavalja
  • začini,senf
  • štapići za ražnjić

Način pripreme:

  • Slaninu isečite na režnjeve  i u istoj dužini isečite i belo meso. Na svaku krišku slanine, staviti parče belog mesa, namažite senfom, pospite sa malo začina i narendajte kačkavalj pa urolujte i nanižite na štapić.
  • Tako rolovati dok se ne utroši sva slanina i belo meso. Pečite na roštilju.
  • Uz ovako pripremljene ražnjiće možete dodati pomfrit, grilovane tikvice ili povrće po izboru.

Restoran Bell se nalazi u centru Leskovcu, u ulici Učitelja Josifa br. 19 preko puta Gradske crkve.

I. Dendić/ S. Zdravković

Check Also

Koncertna dvorana u Domu Vojske uskoro realnost

U Koncertnoj dvorani, koja će se smestiti u renoviranom Domu Vojske u Leskovcu, očekuje se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *