Ivana Peters u Leskovac donela Novogodišnju čaroliju – Trg prepun mališana održao koncert za pamćenje (VIDEO)

Na gradskom trgu uoči pravoslavne Nove godine danas je po drugi put održana manifestacija „Trg dečije radosti – novogodišnja čarolija“. 

Kako je tradicionalni doček srpske Nove godine na trgu izostao, uprava grada i Turistička organizacija grada Leskovca priredili su nezaboravan provod za leskovačke mališane, koji su još jednom pokazali da su najveći pokretači.

Manifestaciju je otvorio predsednik Privremenog organa grada Leskovca Goran Cvetanović, koji je poželeo svima srećne praznike.

Na nekoliko punktova za decu su bili dostupni animatoi od velike zimske kraljice, Deda mrazovi i Baba mrazica koji su u atraktivnim kostimima na štulama dočekivali decu, zatim žongleri i klovnovi, mađioničari, crtači po licu, maskote iz aktuelnih crtanih filmova. 

Novogodišnju čaroliju je upotpunila predstava “Crvenkapa”  i koncert Ivane Peters, koja je na bini gradskog trgana napravila pravi mali hor pevača. Prisutnim mališanima predsednik Privremenog organa i predstavnici lokalne amouprave podelili su novogodišnje paketiće.

U pravom novogodišnjem ambijentu, na ovoj manifestaciji svako je pronašao svoj delić praznične radosti.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *