hotel bell

Informatička pismenost – potreba savremenog društva

Da je poznavanje rada na računaru danas veoma važno, govori i činjenica da prilikom svakog apliciranja za posao, poslodavci zahtevaju to od Vas uz aktivno korišćenje interneta, kao jedan od osnovnih uslova za obavljanje mnogih zanimanja u savremenom svetu.

Akademija Oxford u Leskovcu nudi Vam  raznovrsne informatičke obuke, bez obzira da li želite da steknete samo osnovno znanje rada na računara: MS Word, MS Excel, MS PowerPoint  ili  želite da steknete znanja iz oblasti programiranja, odnosno nadogradite već postojeće znanje u ovoj oblasti.

Akademija Oxford sigurno ima odgovarajući kurs za Vas!                 

MS WORD

Kurs i obuka za MS Word je predviđena za sve one kandidate koji žele  da se upoznaju sa radom u ovom programu, najpre je predviđen za uređivanje tekstualnih dokumenata.

Kurs se se može održavati kao individualna ili grupna nastava.

Cena individualne nastave je 6 500 dinara u trajanju od 10 školskih časova. Dinamiku nastave i termine određujete  u dogovoru sa predavačem.

Kada je u pitanju kurs i obuka za MS Word, a koja se sprovodi u skladu sa pravilima vezanim za rad u grupama, kandidati zainteresovani za njeno pohađanje moraju da imaju na umu da je neophodno da se najmanje troje zainteresovanih prijavi kako bi mogli da pristupimo formiranju grupe.

Grupna nastava je 4 500 dinara, fond časova je 15 š.č. Termini su fiksni i ide se dva puta u toku nedelje.

Nakon završene obuke za MS Word, polaznik je spreman da samostalno otvori nov Word dokument  i da ga uredi u skladu sa  traženim zahtevima, pripremi za štampu, ali i ispravi sve eventualne greške koje su nastale tokom pisanja.

MS EXCEL

MS Excel je jedan od najtraženijih  i najčešće korišćenih softvera iz Microsoft Office paketa.  Polaznik se upoznaje sa  osnovnim funkcijama ovog programa, kao što je korišćenje tabela i tabelarnih kalkulacija.

Zavisno od toga da li želite da pohađate individualnu ili nastavu u grupi, zavisiće i koliko traje obuka i kurs za Excel:

Grupna nastava – 15 školskih časova, po ceni od 4 500 dinara.

Individualna nastava – 10 školskih časova, po ceni od 7 500 dinara.

Praksa je pokazala da i jedan i drugi vid nastave daje odlične rezultate, te uspeh sigurno neće izostati.

Mesto i vreme održavanja nastave su u direktnoj vezi sa odlukom svakog pojedinačnog kandidata o vrsti kursa koji želi da pohađa.

Da je kurs i obuka za MS Excel sve više tražena, govori i to da je često jedan od zahteva za veliki broj radnih pozicija.

MS POWEPOINT

Iako se jedan od programa koji čine Microsoft Office paket, a koji nosi naziv PowerPoint u praksi možda i ne koristi toliko često koliko recimo programi Word i Excel, činjenica je da se poznavanje rada u ovom programu nalazi na listi standardnih zahteva za mnogobrojna radna mesta.

PowerPoint je namenjen izradi različitih vrsta prezentacija.

Ono što još možete naučiti kada je u pitanju ovaj program je:

  • Spremiti datoteku u različitim formatima
  • Kreirati ujednačene i atraktivne prezentacije prema matrici slajda
  • Uređivati različite elemente unutar prezentacije i među različitim prezentacijama
  • Izrađivati tablice i grafikone unutar PowerPoint programa
  • Umetnuti multimedijski sadržaj
  • Pripremiti prezentaciju za ispit i različite vrste projekcije

Kao i ostali programi Microsoft Office paketa, i PowerPoint se održava u vidu individualne ili grupne nastave.

Individualna nastava – 9 školskih časova, po ceni od 7 000 dinara.

Grupna nastava  – 12 školskih časova, po ceni od 4 000 dinara.

Akademija Oxford je prepoznala potrebe polaznika i u svojoj ponudi informatičkih kurseva nudi i MS Office poslovni paket, osnovni ili napredni nivo. Zainteresovani kandidati kod nas mogu da odluče da li žele da pohađaju  svaki kurs  posebno ili žele da pohađaju MS Office paket  koji podrazumeva WORD, EXCEL,WINDOWS, INTERNET.

Potražite nas u ulici Koste Stamenkovića br.2  I sprat zgrada Doma Sindikata ili nas kontaktirajte na broj telefona:  069/ 10 20 584 .

Očekujemo Vas!

/ PR /

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор