Početna / DOGAĐAJI / Humanitarne akcije Mesnih odbora SNS-a Leskovac
Dionis Restoran Leskovac

Humanitarne akcije Mesnih odbora SNS-a Leskovac

Aktivisti MO „Veljko Vlahović 1“ organizovali su humanitarnu akciju na svojoj teritoriji. Ovom prilikom posetili su dve porodice i uručili im pomoć u vidu novčanih sredstava i paketa prehrambenih proizvoda i sredstava za ličnu higijenu.

Ova akcija predstavlja nastavak humanitarnog rada ovog MO čiji je cilj pokazivanje brige prema svojim materijalno ugroženim sugrađanima. Time se dokazuje da smo društveno odgovorno okruženje i da imamo sluha za one kojima je pomoć potrebna.

Aktivisti MO „Marko Crni“ organizovali su humanitarnu akciju i posetili socijalno ugroženu porodicu. Ovom prilikom obezbeđen je školski pribor, ranac i garderoba za devojčicu koja upisuje 4. razred osnovne škole.

Bitno je napomenuti da je i pored loših materijalnih uslova za život ona odličan đak, dobitnica prve nagrade na Okružnom takmičenju iz matematike i plasirala se na Republičko takmičenje. Sa ovakvom akcijom nastaviće se i narednih nedelja.

Pogledaj takodje

Počele konsultacije za sastav Vlade: Vučić najavio podršku jugu Srbije, Albanci žele u institucije Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, razgovarao je danas sa predstavnicima izborne liste „Albanska demokratska alternativa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *