Hiljade Leskovčana dočekalo Novu godinu na Gradskom trgu, predstavnici grada obišli porodilište, hitnu pomoć, vojsku, policiju i komunalce (foto/video)

Hiljade Leskovčana dočekalo je Novu 2024. godinu na novom Gradskom trgu.

Popularna leskovačka grupa Kasperi i nadaleko poznati trubački orkestar Isidora Bećirovića pobrinuli su se za sjajnu atmosferu sa kojom su Leskovčani ušli u novu, 2024. godinu. I ove godine nisu izostali besplatni topli napici i 2400 besplatnih pljeskavica, kao i bogata novogodišnja lutrija.

Leskovčane su u ime predsednika dr sci. med. Gorana Cvetanovića pozdravili i čestitali Novu godinu Sanja Milošević i Aleksandar Pejčić. Okupljenima su poželeli mnogo zdravlja i sreće, da stvaraju lepe trenutke, da vole i budu voljeni.

Nakon toga predstavnici lokalne samouprave Sanja Milošević, Jelena Stamenković, Aleksandar Pejčić, Milan Ničić, Milan Đorđević posetili su zaposlene u Kasarni „Vojvoda Petar Bojović“ u Donjem Sinkovcu, Policijskoj upravi, JKP „Komunalac“, Vatrogasno-spasilačkoj službi, Službi za hitnu medicinsku pomoć i Odeljenje ginekologije u Opštoj bolnici Leskovac. Oni su u ime predsednika Cvetanovića, i lokalne samouprave čestitali Novu godinu i na taj način pokazali da misle o svim važnim ustanovama u gradu koje su dežurne u novogodišnjoj noći.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *