hotel bell

”Help” i grad Leskovac pokreću još jedan projekat za ekonomsko osnaživanje mikro i malih biznisa

U cilju informisanja potencijalnih korisnika bespovratne pomoći, Nemačka organizacija ”Help” i lokalna samouprava organizuju pet pripremnih sastanaka, na kojima će biti reči o načinu i uslovima konkurisanja.

Prvi u nizu, zakazan je za sutra, u 10 sati u sali Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju, a do kraja meseca slede prezentacije u Domu kulture u Brestovcu, u ponedeljak, 26. jula, i u Domu kulture u Grdelici, u sredu, 28. jula. Obe počinju u 10 sati.

Prezentacija u Domu kulture u Vučju, biće održana u petak, 30. jula sa početkom u 9 časova, dok će peta, završna, biti ponovo organizovana u Leskovcu, u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u ponedeljak, 2. avgusta 2021. godine sa početkom u 10 časova.

Nedavno potpisanim ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji, Organizacija Help i grad Leskovac, verifikovali su sufinansiranje na novom projektu, kojim će biti omogućena podrška u opremi za najmanje 40 mikro imalih biznisa u oblasti zanatstva i usluga, prosečne vrednosti 2.400 evra. Pored toga, podržanim korisnicima će biti pružena mentorska i savetodavna pomoć u procesu osnivanja ili širenja poslovne delatnosti.

Check Also

Umrežavanje mladih privrednika – Prijave do 27. marta

Kancelarija za mlade Leskovac POZIVA MLADE PRIVREDNIKE da se prijave za UMREŽAVANJE MLADIH PRIVREDNIKA.  Prijave su …

Оставите одговор