hotel bell

Gran pri za učenika i profesorku Tehničke škole

Partnersku školu iz Velesa „Kole Nedelkovski“ povodom Dana škole posetila je delegacija Tehničke škole iz Vlasotinca.

Saradnja između ove dve škole je vrlo uspešna i traje već godinu dana. Posete su obostrane, a saradnja će se nastaviti i u budućnosti. Rezultat te saradnje je i Gran pri nagrada koju je dobio Andrija Dimitrijević, učenik četvrtog razreda na smeru tehničar mehatronike. Andrija Dimitrijević je nagrađen na literarnim konkursu „Jas vo čekor so tehnologijata“, održanom povodom Dana škole SSOU „Kole Nedelkovski“ u Velesu.

Pored Andrije, nagrađena je i njegova mentorka, profesorksa srpskog jezika i književnosti Marija Rajković, kojoj je takođe dodeljena Gran pri nagrada. Ovo priznanje se tradicionalno dodeljuje svake godine u čast rano preminule poetese Pavline Klimkar Mejandžieve.

Pri tome, Tehnička škola u Vlasotincu redovno prati i učestvuje na konkursima koje raspisuje pomenuta partnerska škola. Povodom Dana Tehničke škole, 8. novembra učenici su nagrađeni na literarnom konkursu, na temu „Knjiga – izvor mudrosti“ i za učestvovanje u kvizu „Znanje i memorija“.

Check Also

Vlasotince: Advokati profitirali od tužbi za eksroprijaciju

Pred kraj jučerašnje sednice Skupštine opštine Vlasotince sa puta,iz Beograda,stigao je predsednik opštine Bratislav Petrović, …

Оставите одговор