Gradski odbor Narodne stranke Leskovac čestitao sugrađanima predstojeće praznike

Gradski odbora Narodne stranke Leskovac uputio je čestitku sugrađanima i sugrađankama povodom predstojećih praznika.

Saopštenje Narodne stranke prenosimo u celini.

“Poštovane sugrađanke i sugrađani,  Narodna stranke u Leskovcu želi da vam čestita predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike i da vam poželi svako dobro na ličnom, porodičnom i poslovnom planu u 2022. godini. Pozivamo vas  da zajedničkim snagama budemo još aktivniji u narednoj godini.

Niko nam neće pokloniti normalnu i srećniju Srbiju – za to moramo sami da se izborimo. Moramo da se izborimo za Srbiju u u kojoj će naše porodice biti na prvom mestu! U kojoj nam budućnost neće osvetljavati “Keep Light“, koji za milionske iznose osvetljava celu Srbiju, dok nam zemlja nikad nije bila u većem mraku! Želimo vam da se zajedno  izborimo za Srbiju u kojoj egzodus naše dece u tuđinu neće biti prikazivan kao istorijsko smanjenje nezaposlenosti! Želimo da se izborimo za normalnu, slobodniju i srećniju Srbiju u kojoj otimanje i rasprodaja naših Svetinja i naše dedovine neće biti prikazivani kao istorijsko pomirenje i istorijski ekonomski uspesi!

Takvu Srbiju možemo i moramo graditi zajedno! Želimo da verujete svojim očima i ljudima oko sebe a ne naprednim medijima! Želimo da shvatite da ovo nije politička borba, već borba za ostanak i opstanak! Pre svega, drage sugrađanke i sugrađani želimo vam puno zdravlja koje možemo sačuvati većom odgovornošću koju bez sumnje posedujete, ali i hrabrost i odlučnost za vremena koja nam dolaze! Srećna Nova 2022. godina i Božićni praznici!” – navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke Leskovac-

Check Also

“Vukovci” – maturanti leskovačkih srednjih škola otputovali na nagradnu ekskurziju u organizaciji grada Leskovca

“Vukovci” – maturanti leskovačkih srednjih škola otputovali su jutros na tradicionalnu ekskurziju koju u okviru …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *