hotel bell

Gradonačelnik Leskovca i predsednik GrO SNS Leskovac, Goran Cvetanović, ponovo izabran za člana Predsedništva Srpske napredne stranke

Protekle nedelje Srpska napredna stranka, politička partija koja na nivou Srbije broji 700 hiljada članova, je izabrala članove Predsedništva i članove Glavnog odbora.

Gradonačelnik Leskovca i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Goran Cvetanović i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić su za članove Glavog odbora, koji broji oko 700 članova, postavljeni po funkciji, dok su iz redova leskovačkih naprednjaka za članove izglasani gospođa Olivera Pešić i gospodin Žarko Bogatinović, poslanici u prethodnom sazivu Narodne skupštine, kao i narodne poslanice gospođa Marija Jovanović i gospođa Andrijana Vasić.

Gradonačelnik Leskovca i predsednik GrO SNS Leskovac Goran Cvetanović je ponovo izabran i za člana Predsedništva Srpske napredne stranke.

Povodom ponovnog mandata u Glavnom odboru i reizboru za člana Predsedništva Srpske napredne stranke predsednik GrO Leskovac Cvetanović je istakao da obavljanje ovih odgovornih funkcija predstavlja veliku čast i veliku odgovornost i da će, u saradnji sa svojim timom, nastaviti da radi za dobrobit svih stanovnika Leskovca, okoline i Srbije.

Check Also

Za Leskovac zajedno najavio rešavanje problema vodosnabdevanja i pijace u Grdelici, ali i asfaltiranje puta do naselja Alište u Predejanu

Tema nove konferencije za medije grupe građana Za Leskovac zajedno bilo je stanje u Grdelici …

Оставите одговор