Grad Leskovac nastavlja podršku mladim porodicama: Podeljeno još 150 auto-sedišta


Grad Leskovac podelio još 150 auto-sedišta porodicama kao deo jednokratne pomoći

Danas je u Svečanoj sali grada Leskovca, održana još jedna akcija dodele auto-sedišta porodicama koje su se prijavile za jednokratnu pomoć porodiljama.

Ovom prilikom, uručeno je 150 auto-sedišta, kao podrška mladim porodicama u njihovom odgovornom roditeljstvu.

Prisutnima se obratila Aleksandra Stojanović, član Gradskog veća, ističući da je Grad Leskovac posvećen pružanju podrške porodicama, te da je današnja akcija deo šireg programa podrške porodici koji grad sprovodi.

“Jednokratna pomoć porodiljama je samo jedna od mera koje Grad Leskovac sprovodi kako bi olakšao život mladim porodicama. Naš cilj je da obezbedimo podršku i resurse koji su neophodni za zdrav i srećan početak života svakog novog člana naše zajednice”, istakla je Stojanovićeva.

Osim auto-sedišta, jednokratna pomoć porodiljama uključuje i druge vidove podrške. Udžbenici za školsku decu su deo ovog programa, pružajući finansijsko olakšanje roditeljima tokom školske godine. Takođe, grad Leskovac je finansirao i prenatalne testove za osam trudnica koje su se prijavile za ovu vrstu podrške.

Ova inicijativa Grada Leskovca deo je sveobuhvatne strategije koja ima za cilj da osnaži porodice i pruži im potrebnu podršku u različitim fazama života.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *