Početna / DOGAĐAJI / Grad Leskovac dobio priznanje Dunavskog biznis foruma za organizaciju Roštiljijade

Grad Leskovac dobio priznanje Dunavskog biznis foruma za organizaciju Roštiljijade

Grad Leskovac dobitnik je još jednog priznanja na Dunavskom biznis forumu. Ovoga puta Leskovcu je pripala povelja „Dunavski kapetan“ u kategoriji Najprepoznatljivija gastro manifestacija regiona, za organizaciju leskovačke „Roštiljijade“.

Povelja je na Osmom Dunavskom biznis forumu, održanom juče u Master centru Novosadskog sajma, uručena gradonačelniku Leskovca, dr Goranu Cvetanoviću. Osmi Dunavski biznis forum održan je uz pokroviteljstvo Privredne komore Srbije, u organizaciji Media invent, Unija poslodavac Srbije i Institut evropskih regiona iz Salcburga.

Povelja je gradonačelniku Cvetanoviću uručena uz obrazloženje da se veoma vrednuju dosadašnji rezultati u radu na povezivanju ljudi, ideja i tržišta, u Jablaničkom okrugu i Srbiji, kao i razvojna perspektiva Grada Leskovca.

Gradonačelnik Cvetanović nakon preuzimanja povelje izrazio je veliko zadovoljstvo činjenicom da je Leskovcu pripalo još jedno priznanje Dunavskog biznis foruma nakon uručenja povelje „Dunavski kapetan“ u kategoriji pametni gradovi, „Zlatnog ključa“ i „Kapetan Miša Anastasijević“.

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Pogledaj takodje

Radovi petoro lekara Opšte bolnice Leskovac na Kongresu Udruženja kardiologa Srbije

Na 22. kongresu Udruženja kardiologa Srbije sa međunarodnim učešćem koji se održava od 17. do …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *