Evo ko u četvrtak ostaje bez struje

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji TS 10/0,4 kV Branislava Nušića u Leskovcu. Zbog toga će u četvrtak, 11.04.2024. u periodu od 08:00 do 16:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Branislava Nušića, Deligradska od br. 11 do br. 40A, Đorđa Lešnjaka br. 7 i 13, Filipa Višnjića od br. 1 do br. 13, Rade Končara od br. 7 do br. 27, Svetozara Markovića od br. 1 do br. 66, Trg vojske od br. 5 do br. 19.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u četvrtak, 11.04.2024. u periodu 08:30 do 17:30 časova bez električne energije biti korisnici u Leskovcu na sledećim lokacijama: Boška Marmira, Topličkog ustanka od br. 42 do br. 62 i Kralja Petra Prvog br. 54.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na seči rastinja u blizini EEO. Zbog toga će u četvrtak, 11.04.2024. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Srednja i Gornja Oruglica i Ravni Del.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni – navodi se u saopštenju ED Leskovac.

Check Also

U Leskovcu održan stručni panel “Tvoje zdravlje je tvoj štit”

U ponedeljak je u hotelu Leskovac održan panel „Tvoje zdravlje je tvoj štit“ sa ciljem …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *