hotel bell

Evo kada se nastavljaju radovi na cevovodu i da li će i u kom periodu ceo Leskovac ponovo ostati bez vode

Radovi na sanaciji velikog kvara na gaistralnom cevovodu koji spaja rezervoar na Hisaru sa gradom biće nastavljena u noći od petka na subotu.

Iz Vodovoda najavljuju da će prekid trajati kraće i da očekuju da će ponovo veči deo grada ipak imati vodu, doduše sa manjim pritiskom ali da poptunog prekida u nižim delovima grada neće biti.

– Plan je da u noći od petka na subotu u 3 časa ujutru zatvorimo vodu, ispraznimo mrežu u onom delu gde je kvar i da u 7 krenemo sa raskopavanjem i da do 17 časova završimo rad i pustimo vodu. Obezbedićemo cisterne i na vreme objaviti raspored postavljenih cisterni i raspored njihovog kretanja. Razumem da je ovo veliko problem za građane, ali popravka je neophodna i ja ih molim za razumevanje. Pokušaćemo iz jednog pravca da punimo vodovodnu mrežu i to preko cevi manjeg profila, kao i šrolog puta. Nadam se da će, kao i prošlog puta, biti vode, ne sa tolikim pritiskim kao u redovnim uslovima, posebno u stambenim zgradama. I voda sa tako smanjenim pritiskom će biti za piće i tog dana će moći da se koristi – rekao je Staniša Ristić, direktor JKP Vodovod.

Check Also

Na sednici Štaba za vanredne situacije usvojen plan rada za narednu godinu

Grad Leskovac je spreman za zimske uslove, jer je izabrano preduzeće zaduženo za zimsko održavanje …

Оставите одговор