hotel bell

Evo i kakvo je stanje povređenih mladića (23, 18 i 17 godina) u saobraćajnoj nesreći u blizini Grdelice

Iz UKC Niš saopšteno su zvanične informacije o stanju povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u blizini Grdelice.

U UC UKC Niš, rano jutros primljena su 3 pacijenta P. N. ’99, V.S. ’04 i A.S. ’05 sa višestrukim povredama. Odmah po prijemu, urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su sagledani od strane lekara UKC Niš.

V.S. je hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Nakon dijagnoze utvrđene politraume. Pacijent zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan.

Kod A.S. utvrđen serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja.

Pacijent P.N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 3 časa dogodila u blizini Grdelice smrtno je stradala devojka koja se nalazila u vozilu sa trojicom povređenih mladića.

Check Also

Uprava carina prodaje 9 automobila, 3 motocikla i prikolicu – detalji o licitaciji

Na sajtu Uprave carina počelo je prijavljivanje zainteresovanih za javnu prodaju trajno oduzetih vozila koju …

Оставите одговор