hotel bell

English Club vlasotinačke Gimnazije organizovao prodajnu izložbu fotografija

English Club, koji radi u okviru Gimnazije „Stevan Jakovljević“ u Vlasotincu, organizovao je prodajnu izložbu fotografija svojih članova pod nazivom Where Home Is.

Brojni posetioci izložbe su mogli da pogledaju i kupe fotografije desetak učenika i jednog profesora Gimnazije, a sav prihod od prodatih fotografija biće uplaćen Udruženju Underground Fest kako bi se pomogla organizacija Drugog međunarodnog muzičkog festivala Underground Fest.

Organizaciju izložbe pomogao je i Đački parlament Gimnazije, tj. svi učenici škole koji su prikupili novac kako bi se fotografije odštampale i pripremile za izložbu. Mentor English Club-a, prof. engleskog jezika Biljana Pipović, ističe da je ideja o organizaciji izložbe potekla od samih učenika koji su izrazili želju da pokažu svoje umeće, neizmernu ljubav prema rodnom kraju i budu deo jednog tako velikog događaja za svoje mesto. Svi članovi Kluba, njih dvadesetak, biće i u organizaciji samog Festivala kao volonteri koji će pomagati oko promocije festivala, prevođenja i druženja sa članovima bendova koji dolaze iz Francuske, Crne Gore i Bosne i iz cele Srbije.

Check Also

Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Stanislav Binički večeras pred Leskovčanima

Povodom obeležavanja jubileja 150. godina rada OŠ “Đura Jakšić” u Turekovcu, večeras će u tu …

Оставите одговор