Eksplozija u ulici Veselina Masleše u Leskovcu

U porodičnoj kući Biljane Miljković i njenog supruga Miljana Miljkovića eksplodirala je noćas, kako kažu u policiji, eksplozivna naprava dok su ukućani spavali, potvrđeno je juGmedii.

Eksplozivna naprava ili bomba, pošto u policiji još uvek nemaju detalje, eksplodirala je u Ulici Veselina Masleše Leskovac jutros oko 3, kako kažu komšije, ili oko 3.30 kako tvrdi policija.

Reč je o porodičnoj kući direktorke Muzičke škole u Leskovcu i upravnika jedne nedavno privatizovane fabrike. Gledano sa ulice, na kući nema nikakvih oštećenja, a Miljkoviće nismo zatekli.

„Pošto imam lak san mene je u to vreme probudilo nešto jako, kao bomba da je pukla. Izašla sam napolje i videla pred kućom uznemirenu porodicu. Okupile su se i komšije, ali niko nije mnogo ispitiovao, tako da ne znamo o čemu se radi. Bila je i policija i mi smo svi ušli u kuću“, kaže nam žiteljka iz Ulice Veselina Maslaše.

I u policiji nam je rečeno da nema velikih oštećena. Istraga je u toku i još uvek se ne zna o kakavoj vrsti naprave je reč.

Izvor: Jugmedia https://jugmedia.rs/eksplodirala-bomba-u-kuci-poznatog-leskovackog-bracnog-para/

Check Also

REPUBLIČKI TRANSFER: Iz budžeta Srbije uplaćeno 300 miliona iz prethodnih meseci, na računu gradskog budžeta 423 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović saopštio je danas na konferenciji za medije u Donjoj Jajini …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *