Početna / DRUŠTVO / Ekipa filma „Bilo jednom u Srbiji“ uputila poslednji pozdrav „tatku na narod“ Ivanu Bekjarevu
hotel bell

Ekipa filma „Bilo jednom u Srbiji“ uputila poslednji pozdrav „tatku na narod“ Ivanu Bekjarevu

Ekipa igranog filma „Bilo jednom u Srbiji“, čiji deo je bio Ivan Bekjarev, uputila je poslednji pozdrav ovom juče preminulom glumcu.

Taj pozdrav ovom prilikom prenosimo u celosti.

„Bila nam je čast, privilegija i zadovoljstvo, da podelimo trenutke poslednjih glumačkih dana sa velikim srpskim glumcem Ivanom Bekjarevim. Zračio je toplinom, radošću što će se još jednom otisnuti u začarani svet fantazije i pretvoriti u lik koji će biti isporučen na milione ekrana onima koje nikada nije upoznao, onima koji ga vole, svojataju i danas su tužni. Jako tužni.

Igrao je Mičeta Babamilkića, više puta biranog gradonačelnika Leskovca 20-ih godina prošlog veka. Zbog toga je Miče bio prozvan „tatko na narod“, a Ivanu je bilo drago što će „današnjim generacijama oživeti šta je uopšte „tatko“, a posebno „tatko na narod“.

Film je, kao i sam život, čudo. Ivan nas je napustio, a njegov „tatko na narod“ će ipak uskoro oživeti. Baš onako kako ga znamo. Šeretski, gospodski, sa večno prisutnim osmehom na licu.

Bio si i ostaješ u timu filma „Bilo jednom u Srbiji“.

Neka ti je večna slava!“

Izvor: fcs.rs

Pogledaj takodje

PUTUJETE? ŽELITE DA PROVERITE EFIKASNOST VAKCINE ILI IMUNITET POSLE KORONE? – Testiranje na prisustvo antitela IgG i IgM od ponedeljka u Zavodu za javno zdravlje Leskovac

Od ponedeljka počinje testiranje na prisisustva antitela na lični zahtev u Zavod za javno zdravlje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *