Početna / GRADOVI / Leskovac / Đurović pozvao građane da daju podršku Izbornoj listi ‘’Aleksandar Vučić- Zato što volimo Leskovac’’

Đurović pozvao građane da daju podršku Izbornoj listi ‘’Aleksandar Vučić- Zato što volimo Leskovac’’

Aleksandar Đurović, predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, iskorisio je današnju press konferenciju da pozove građane da, na predstojećim izborima za članove saveta mesnih zajednica, zaokruže broj 1, dajući tako poverenje  Izbornoj listi ‘’Aleksandar Vučić- Zato što volimo Leskovac’’.

Đurović je poziv uputio posebno pristalicama i simpatizerima SPS-a, ali i svim ostalim građanima da iskoriste svoje biračko pravo i 4. marta glasaju za svoje predstavnike u mesnim zajednicama, jer će oni odlučivati o tome šta će se raditi naredne četiri godine. Zbog toga je veoma važno da što veći broj građana izađe na izbore. Na zajedničkoj listi sa Srpskom naprednom strankom i Boljom Srbijom, ‘’socijalisti’’ će imati kandidate u svih 139 mesnih zajednica:

– Mi smo napravili koalicioni dogovor da, u svim mesnim zajednicama imamo kandidata, pod rednim brojem dva na listi, što obezbedjuje mesto zamenika predsednika Saveta.

Upitan za komentar na temu samostalnog izlaska na izbore Dragana Savića ispred grupe gradjana iz Predejana, s obzirom na to da je on šef odborničke grupe SPS-a u lokalnom parlamentu, Djurović je odgovorio:

– Na sastanak Gradskog odbora  došao je i Dragan Savić i saopštio nam da želi da nastupa samostalno na predstojećim izborima. Mi smo demokratska partija, izašli smo mu u susret. Formirao je svoju grupu gradjana, ali je, zbog grubog kršenja partijske discipline, Gradski odbor doneo odluku da Dragan Savić ne bude više šef odborničke grupe Socijalističke partije Srbije u lokalnom parlamentu.

Lider leskovačkih socijalista nije mogao da da precizan odgovor na pitanje: Hoće li Dragan Savić ostati odbornik SPS-a, rekavši da će se o tome tek odlučivati.

S.Ć.

Pogledaj takodje

Održana promocija knjige o kulturi Brestovca

Sinoć je pred prepunom salom brestovačke osnovne škole održana promocija dugo pripremane knjige ,,Od diletantske …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *