Početna / GRADOVI / Niš / DINIĆ: U BIJELjINU PO ISKUSTVO
hotel bell

DINIĆ: U BIJELjINU PO ISKUSTVO

Košarkaši u kolicima KKK „Nais“ nastavljaju narednog vikenda sa takmičenjem u Prvoj ligi Srbije (PLS).

U subotu 23.11.2019. godine će se održati turnir PLS-a u Bijeljini. Na turniru u Bijeljini će učestvovati sledeće ekipe: šampion KKK „Singidunum“ – Beograd, vicešampion KKK „Dunav“ – Apatin, KKK „Nais“ – Niš i domaćin KKK „Bijeljina“ – Bijeljina. KKK „Nais“ će igrati utakmice sa KKK „Bijeljina“ i KKK „Dunav“. Treći skakač PLS-a i reprezentativac, Aleksandar Dinić, optimističan je po pitanju razvoja kluba. Smatra da na turniru u Bijeljini, kako i celokupno učešće u PLS-u, treba da bude usmereno za promociju košarke u kolicima, ali i sticanje igračkog iskustva.

„Imamo kontinuitet kvalitetnih treninga, a sada i utakmica sa jačim i iskusnijim protivnicima od kojih stalno učimo i postajemo bolji igrači. U Bijeljinu idemo po novo iskustvo, da sprovedemo zamisli našeg trenera, da manje grešimo, da budemo efikasniji u napadu.“ – objasnio je „niški Denis Rodman“.

KKK „Nais“ ima sjajne odnose sa KKK „Bijeljina“ koji traju već godinu i po dana. KKK „Bijeljina“ je početkom ove godine donirala jedna sportska kolica KKK „Nais“. Isto tako, klub iz Semberije je ugostio pre dva meseca niški klub, što su bile i prve utakmice kluba sa Nišave. Saradnja se nastavlja.

„Mi u KKK „Nais“ smo zahvalni sportskim prijateljima iz KKK „Bijeljina“ na nesebičnoj pomoći sve ovo vreme. Od njih smo dobili prva sportska kolica, imamo stalnu komunikaciju u vezi organizacije kluba, držali su nam treninge u Nišu, a prve utakmice smo odigrali zahvaljujući njima uprvavo u Bijeljini.“ – rekao je predsednik KKK „Nais“, Marko Aleksandrović.

Pogledaj takodje

„Presretači“ zaustavili dva automobila zbog nasilničke vožnje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli saobraćaja, juče su na putu Niš – …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *