hotel bell

DERBI JUGA: Rukometaši Dubočice u subotu protiv Topličanina za početak nove serije pobede

Rukometaši Dubočice 54 u subotu u Leskovcu dočekuju ekipu Topličanina u utakmici 10. kola Arkus lige.

Biće to i svojevrsni derbi „južne pruge“, odnosno duel dve najbolje i najuspešnije ekipe iz južne Srbije.

Dubočica 54 je favorit, ali to ne znači da će do pobede doći lako.

„Ovo je vrlo važna utakmica za nas i sigurno neće biti lako. Voleo bih da nastavimo sa igrama kao u prošlim kolima, angažovano i borbeno, i ako se to desi, bodovi ostaju u Leskovcu. Gost će sigurno pokušati da iskoristi ovo gostovanje kako bi uvećali svoj bodovni saldo, na nama je da to ne dozvolimo. Lazar Anđelković neće moći da nam pomogne, jer ima ozbiljnu povredu, ali to neće i ne može biti izgovor za eventualno slabiju igru.“ – rekao je na konferenciji za medije trener Zdravlja Siniša Mičić.

Leskovčani žele novu seriju pobeda, nakon serije duela sa rivalima iz samog vrha tabele.

„Oni nemaju za sada nijednu pobedu na strani, pa se nadam da će tako ostati i nakon ove utakmice. Očekujem podršku publike kao i u prethodnim mečevima, kada smo igrali sa „Partizanom“ i „Metaloplastikom“ – rekao je u susretu sa novinarima rukometaši Dubočice Goran Ristović.

Utakmica 10. kola Arkus lige Dubočica 54 – Topličanin igra se u subotu, u 18 časova u velikoj dvorani Sportskog centra Dubočica u Leskovcu.

Check Also

U Nacionalnom savetu, Leskovac ima dva predstavnika, koji poručuju da će marljivo raditi na unapređenju života romske zajednice

Nakon četiri godine pauze, leskovački Romi će imati dva svoja predstavnika u Nacionalnom savetu ove …

Оставите одговор