Početna / GRADOVI / Leskovac / Deo leskovačke opozicije o protestu građana i šetnji „Nasilje nije moj izbor“
Dionis Restoran

Deo leskovačke opozicije o protestu građana i šetnji „Nasilje nije moj izbor“

Odbori pojedinih leskovačkih opozicionih stranaka oglasili su se saopštenjima povodom jučerašnje protestne šetnje građana.

Medija tim Narodne stranke Leskovac pozvao je građane da misle svojom glavom a ne glasilima „Srpske napredne stranke“.

-“ Ove nedelje na delu je pokušaj skretanja teme sa neoborivih dokaza o učešću države u švercu oružja i najvećoj proizvodnji marihuane u Evropi i to od strane najjviših državnih funkcionera. Zarad ostvarivanja tog cilja više stotina upošljenika javnih preduzeća i ustanova u Leskovcu dobilo je danas od svojih nadređenih naredbu da moraju po snegu i kiši da protestuju protiv nečega šta ni sami ne znaju šta je. Svako ko je prošao gradom u to vreme mogao je da vidi jednu tužnu povorku, izmučene i promrzle ljude bez mrve energije – navodi se u saopštenju Medija tima Narodne stranke Leskovca i dodaje kako učesnici bili primorani da podrže vlast.

Saopštenjem se oglasio i Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde Leskovac koji tvrdi da su građani ti koji nisu bezbedni.

-„Jučerašnji miting SNS-a je spontano organizovan koliko je spontano organizovano Svetsko prvenstvo u fudbalu. Kamere ,dronovi, parole , transparenti. Krijući se iza spontanosti jasno je i njih sramota da organizuju miting protiv karikature i da je nemoguće protestovati protiv karikature da se i sami, ukoliko već niste, ne pretvorite u karikaturu. Gotovo je izvesno da je jučerašnji miting bio jedna vrsta prinudnog rada za leskovačke naprednjake. Sudeći po izrazima lica i atmosferi, mnogima bi bilo draže da su bili u rudniku nego na mitingu – navodi se, između ostalog, u saopštenju Inicijativngo odbora Stranke slobode i pravde Leskovac.

Pogledaj takodje

Od korone preminula jedna osoba, još 25 potvrđenih slučajeva

U poslednja 24 časa u Srbiji je od posledica Korona virusa preminula još 1 osoba, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *