Cvetanović: U subotu ćemo na mitingu pokazati da ujedinjeni možemo sve

Na konferenciji za emdije SNS najavljen je veliki miting koji će u subotu biti održan u leskovačkoj hali sportova tačno u podne.

 

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pozvao je danas gradjane Leskovca i okolnih mesta da u što većem broju dodju na miting izborne liste “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje”.

– Zadovoljstvo mi je što danas uz prisustvo koalicionih partnera mogu da najavim da že sutra u 12 sati u Leskovcu u hali sportova biti održan veliki miting Srpske napredne stranke. Biće to okupljanje koje će pokazati jedinstvo naših sugradjana koji se zalažu zajednički za ideju o boljoj i naprednijoj Srbiji. Ovaj miting koji će predvoditi premije Vlade Republike Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić biće i prilika da ukažemo na neke od najvažnijih rezultata ove vlade. Biće to prilika i da se zahvalimo gradjanima koji su bili odlučni u nameri da podrže put teških ali neophodnih reformi. Iako smo se suočavali sa brojnim izazovima tokom protekle dve godien uspeli smo da stabilizujemo stanje u zemlji, smanjimo javni dug, rekordnu nezaposlenost i budžetski deficit. Sve to dugujemo našim gradjanima koji su nam bili nesebična podrška. Bez njihovog odricanja i dalje bismo bili u brojnim problemima koje smo nasledili. Zato i želim da se zahvalim gradjanima koji biraju rad, biraju napredak, biraju bolju budućnost Srbije. Mi nastavljamo da naporno i neumorno radimo da od Srbije napravimo dobro mesto za život svih njenih gradjana. Da iskorenimo siromaštvo i popravimo životni standard, da od Srbije napravimo zemlju na koju će biti ponosni svi njeni gradjani. Promenili smo sliku o Srbiji u svetu. To je zajednički uspeh svih nas, zajedničke pobede svih naših gradjana jer smo ujedinjeni i samo na taj način možemo da ostvarimo naše zajedničke ciljeve – rekao je na konferenciji za medije Goran Cvetanović.

Prvi čovek leskovačkih naprednjaka najavio je učešće predstavnika svih koalicionih partnera na sutrašnjem mitingu.

– Podršku Srpskoj naprednoj stranci dale su i mnoge druge političke partije i nevladine organizacije. Na sutrašnjem mitingu uz nas će biti i naši lokalni koalicioni partneri Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Aktivna Srbije, Srpska narodna partija, Pokret socijalista, Pokret snaga Srbije, Srpski pokret obnove, Monarhistička stranka, ali i Nova Srbija koja ima posebnu listu na lokalu ali svi mi zajedno ćemo biti pod parolom “Aleksnadar Vučić – Srbija pobedjuje”. Podršku su nam dali i Pokret veterana kao i nevladina organizacija Odbor za ljudska prava i svi oni zajedno dele naše vrednosti i naše ciljeve – dodao je Cvetanović.

– Pozivam sve gradjane, malde, penzionere, poljoprivrednike, zanatlije, intelektualce, inženjere, profesore, lekare da dodju na sutrašnji miting Srpske napredne stranke jer vi ste svi naša snaga. Ujedinjeni možemo sve. Zato i kažemo Leskovac pobedjuje i Srbija pobedjuje – naglasio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Miting Srpske napredne stranke biće održan u subotu u 12:00 časova u Sportskom centru Dubočica u Leskovcu.

Srdjan Stamenković

Check Also

“Vukovci” – maturanti leskovačkih srednjih škola otputovali na nagradnu ekskurziju u organizaciji grada Leskovca

“Vukovci” – maturanti leskovačkih srednjih škola otputovali su jutros na tradicionalnu ekskurziju koju u okviru …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *