Home / DRUŠTVO / Cvetanović: Ne znam nijednu pesmu Jelene Karleuše, ali poštujem milione njenih pratilaca
hotel bell

Cvetanović: Ne znam nijednu pesmu Jelene Karleuše, ali poštujem milione njenih pratilaca

Gradonačelnik je, komentarišući reakcije na vest o dolasku Jelene Karleuše na “Roštiljijadu“, rekao da će, na svaki dinar koji za njeno “ne pevanje“ prikupe razna udruženja, on dati duplo više i novac preusmeriti u humanitarne svrhe.

Koje stranke? Koja udruženja? Kakavi komentari? Kakva halabuka?

Tako je gradonačelnik Goran Cvetanović počeo odgovor na novinarsko pitanje o “prašini“ koja se digla nakon objavljivanja informacije da će Jelena Karleuša otvoriti “Roštiljijadu“, a da je njen nastup plaćen 20.000 evra:

– To je stav jedne osobe, koja svakodnevno piše saopštenja u ime nekih koji su je tu postavili. Znate, Jelena Karleuša nije glasala za političku opciju kojoj ja pripadam, već za Čedomira Jovanovića. I ne mora neko da bude moj istomišljenik da bih poštovao ono što radi. Ja ne znam nijednu njenu pesmu, ali ona, na društvenim mrežama, ima više od milion i po pratilaca.

Gradonačelnik je podsetio i na anketu objavljenu u jednom od lokalnih portala o pevačima koje bi Leskovčani voleli da vide na “Roštiljijadi“:

– Ako se dobro sećam, Karleuša se tamo vrlo visoko kotirala. Tako su govorili i pisali i za Cecu, pa je bilo puno, a u publici su se našli i oni koji su najviše “ispljuvali“ njen dolazak. Verujte mi, biće ih i na koncertu Jelene Karleuše, baš tih koji navodno skupljaju novac da ona “ne peva“. Kažem vam, koliko god budu sakupili, ja ću dati duplo, a novac usmeriti u humanitarne svrhe, poručio je Cvetanović.

Check Also

Prodat leskovački “Graditelj“ na današnjem javnom nadmetanju

Kako je za Dnevnik juga, u kratkoj izjavi, ne želeći da krši zakonsku proceduru, rekao …

Оставите одговор