Početna / DRUŠTVO / Članovi Jedinstvene Srbije letovali u Paraliji

Članovi Jedinstvene Srbije letovali u Paraliji

Postoji mesto u Grčkoj u kome se osećate kao da ste u Srbiji. Prodavci vam se obraćaju na srpskom, kafedžije ljubazno služe i iz poštovanja puštaju red grčke, red srpske muzike.Nedeljna zvona jedne od najlepših crkava Olimpske regije upotpunjavaju lepotu boravka u Paraliji. Tako da nije slučajno što je Jedinstvena Srbija, Paraliju izabrala za otvaranje svoje prve kancelarije u Grčkoj i za letovanje svojih članova i aktivista.

„Jedinstveni u radu, jedinstveni na odmoru, članovi i simpatizeri Jedinstvene Srbije uživali su u šestodnevnom odmoru od 21. do 26. septembra, zajedno sa kolegama iz Leskovca, zahvaljujući Draganu Markoviću Palmi. Njegova izreka „svuda pođi, kući dođi“ ovog puta nije važila jer smo se u Paraliji svi osećali kao kod kuće“, kaže Ivan Todorović, predsednik Izvršnog odbora Jedinstvene Srbije u Vlasotincu i organizator putovanja.

Inače, Kancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji, po rečima lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, aktivno pomaže srpskim turistima koji letuju u Olimpskoj regiji. Dragan Marković Palma je počasni građanin grčkog grada Katerini, kome pripada letovalište u Paraliji.

Izvor KC Vlasotince

Pogledaj takodje

Leskovčanke Gabrijela i Anđela vicešampionke u oblasti hotelijerstva i mendžmenta

Dvočalana ekipa Trgovinsko-ugostiteljske škole iz Leskovca, vicešampion  je nacionalnog takmičenja stručnih škola u oblasti hotelijerstva i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *